De Subaru Impreza bij Broekauto Waalwijk

De Impreza is volledig vernieuwd en is meer dan een auto. Het is Subaru. Kom kennis maken bij onze garage.  Met zijn betrouwbaarheid en veiligheid waarop u kunt rekenen en zijn opwindende prestaties, vormt de all-new Impreza de basis voor uw actieve leven. De Impreza inspireert de mensen om eropuit te trekken en een productiever en aangenamer leven te leiden alsook elke dag en elke gelegenheid zinvoller te maken.

Geniet van de compleet vernieuwde Impreza

Veiligheid en comfort staan voorop  bij de nieuwe Impreza.Waar u ook naartoe gaat, u geniet van de compleet vernieuwde Impreza.

Impreza compleet uitgerust met accessoires

Elke Impreza is bijzonder compleet uitgerust meet accessoires. U kunt echter genieten van  extra accessoires die kunnen zorgen voor ultiem comfort of extra uitstraling van uw Impreza. Alle Subaru accessoires hebben eenzelfde hoge kwaliteit als de auto zelf.  Voor meer informatie kunt u de brochure met leverbare accessoires opvragen bij ons.

Eyesight voor meer veiligheid

De nieuwe Subaru Impreza is voorzien van EyeSight. Subaru’s Driving Support-systeem. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een uitstekende beeldherkenning, bijna net zo goed als het menselijk oog. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kunnen niet alleen voertuigen worden gedetecteerd, maar ook motorfietsen, fietsen en voetgangers. Kijk voor meer informatie op meer weten over Eyesight

Veel ruimte voor passagiers en bagage

De Impreza heeft veel ruimte voor u en uw passagiers. En de bagageruimte is zeer royaal. Zodat u niet hoeft na te denken hoe alles te kunnen vervoeren, maar gewoon alles te kunnen vervoeren wat u kunt bedenken…

En wat te denken van het ruimtelijke gevoel van het elektrisch bedienbaar schuif-/kanteldak.
Het schuifdak van de nieuwe Impreza zorgt voor meer licht in het passagierscompartiment. Een aangename en comfortabele omgeving voor iedereen.

We helpen u graag verder

klik voor meer informatie