Aan deze ( onze ) advertenties kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor ontbrekende opties en of fouten in de advertenties Ontdekt u toch een fout? Meld het ons.

OCCASIONS

zes sterren selectie bij Broekauto

Een ZES STERREN SELECTIE Subaru  is een uitstekende optie voor degene die zijn of haar weg wil vervolgen in een betaalbare en betrouwbare gebruikte auto. Deze occasions vindt u uitsluitend bij de Subaru 6 Sterren dealers en hiermee speelt u helemaal op zeker.

Naast de jonge occasions vindt u op ons terrein ook altijd diverse occasions van alle merken en  in de lagere prijsklasse. Uiteraard met een goed servicepakket. Vanwege de hoge omloopsnelheid van deze occasions vindt u geen gegevens hiervan op internet. Maar u kunt ons natuurlijk altijd bellen of even langskomen als u op zoek bent naar een goede gebruikte auto voor een aantrekkelijke prijs. Bent u op zoek naar een specifiek model neem gerust even contact met ons op. Tel 0416-332054. en vraag naar Leon Reijnen.

Inruil van occasions

Indien u overweegt om een andere auto te kopen en uw huidige auto hierop in te ruilen, kunt u gratis de inruilwaarde van uw huidige auto laten bepalen.

Voor meer informatie, stuur een e-mail naar info@broekauto.nl. Liefst met informatie over uw huidige auto en de auto die u wilt kopen.
Per e-mail ontvangt u een taxatie op basis van de verstrekte informatie.
Bellen 0416-332054 of langskomen kan natuurlijk ook.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.