Werkplaats

De werkplaats bij Broekauto is al jaren het kloppende hart. De monteurs werken er stuk voor stuk al geruime tijd en kennen de klanten en hun auto’s door en door. Zeker een voordeel voor het bedrijf, maar ook voor de klanten. Veel voorkomende problemen hoeven ze niet lang te onderzoeken en zijn in een handomdraai gerepareerd.

onze werkplaats

Werkplaatsafspraak

U wilt graag een werkplaatsafspraak maken voor de APK keuring van uw auto, of voor onderhoudsbeurt? Misschien heeft u schade die u wil laten herstellen? Hier kunt u naar het contactformulier en gelijk een voorkeursdatum opgeven. Bellen kan natuurlijk ook!

werkplaatschef Johan Lodewijks
werkplaats afspraak maken

Finance & Lease

U wilt uw auto financieren. Wij hebben voor u diverse financieringsvormen. Uiteraard hebben wij ook diverse mogelijkheden als u lease overweegt. Ontzorgen en tijd besparen voor uw bedrijf. En verzekeren? Daar bieden we u een uitstekende polis voor.

 

Finance en Lease informeer bij Broekauto Waalwijk
meer over Finance & Lease

Onderdelen Service

Wij leveren service voor onderdelen, zowel nieuw, als gebruikt voor Subaru. Ook als u gebruikte tuning en styling parts zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.
Bent u op zoek naar een specifiek Subaru onderdeel, neem even contact met ons op. U kunt bellen (0416 – 332054) of mailen (aftersales@broekauto.nl). Vermeld a.u.b. het Chassisnummer, zodat wij het juiste type Subaru kunnen opzoeken.

onderdelen bestellen

Subaru 6 sterren polis

Met de Subaru 6 sterren polis kiest u voor  een goede auto verzekering.  Want u kunt rekenen op een uitstekende service en garantie van ons.  Bekijk alle voordelen en bereken uw premie met de keuzehulp op de pagina.

Verzekeren- Broekauto-Waalwijk
Subaru 6 sterren polis

Service en Garantie

Wie bekend is met Broekauto Waalwijk weet dat wij onze service en garantie zeer hoog in het vaandel hebben staan. Voor ons is dat  Service en Garantie met een grote hoofdletter. Wij hechten daar bijzonder veel waarde aan.

onze Service & Garantie