subaruLink Youtube

smartSUBARU SMART SERVICE

De Subaru SMART Service bij Broekauto is een vriendelijk geprijsd onderhoud voor een Subaru van 8 jaar en ouder met alle kwaliteit en service van Broekauto.

Met de Subaru SMART Service bieden wij u een aangepast onderhoudsschema inclusief alle zekerheden zoals de kennis van de speciale Subaru technieken, de speciale gereedschappen, de laatste software en merkinformatie, het gebruik van originele onderdelen en de mogelijkheid om gebruik te maken van alle speciale Subaru Services.

De Subaru SMART Service komt in twee varianten. De basisvariant voorziet in een APK*, nieuw olie en oliefilter, het vullen van de ruitensproeiervloeistof en een controle op 18 essentiële punten. U betaalt voor de Subaru SMART Service beurt slechts 149,= **.

U kunt ook kiezen voor de Subaru SMART Plus Service. Omdat u bijvoorbeeld veel kilometers maakt of gewoon maximale zekerheid wenst. U krijgt dan dezelfde zaken als bij de Subaru SMART Service, aangevuld met vervanging van het luchtfilter, extra controles en 1 jaar GRATIS SMS Lifetime***, de pechhulp van Subaru in heel Europa om uw mobiliteit te garanderen. Uw prijs: 265,= **.

Alle details over de inhoud van de beide servicebeurten kunt u vinden in de tabel. Interesse in de Subaru SMART Service ? Maak een afspraak bij Broekauto en ervaar de voordelen van de Subaru 6 sterren dealer voor onderhoud aan uw Subaru.

* Exclusief kosten voor roetmeting en / of viergastest en afmeldkosten.
** Uitgezonderd motoren met 6 cilinders of een turbo
*** SMS Lifetime kan tot en met het 15e levensjaar van de auto verlengd worden.