subaruLink Youtube

ZSSZES STERREN SELECTIE Bij Broekauto

Een ZES STERREN SELECTIE SUBARU is een uitstekende optie voor degene die zijn of haar weg wil vervolgen in een betaalbare en betrouwbare gebruikte auto. Deze occasions vindt u uitsluitend bij de Subaru 6 Sterren dealers en hiermee speelt u helemaal op zeker. Want een ZES STERREN SELECTIE SUBARU is met uiterste zorg geselecteerd en voldoet aan een groot aantal criteria. Met deze exclusieve certificering wil Subaru de hoogstaande kwaliteit onderstrepen van deze occasions.

Een ZES STERREN SELECTIE SUBARU van Broekauto biedt u naast alle zekerheden ook een groot aantal voordelen.

JONG MET BEPERKT AANTAL KILOMETERS
Een ZES STERREN SELECTIE SUBARU is niet ouder dan 5 jaar en heeft maximaal 150.000 kilometer op de teller staan. Een jonge Subaru met wegervaringen.

VOL JAAR UITGEBREIDE GARANTIE
Een ZES STERREN SELECTIE SUBARU wordt standaard afgeleverd met 12 maanden Bovag garantie. Reparaties die onder deze uitgebreide dekking vallen, worden volledig vergoed.

GARANTIE-UITBREIDING TOT 2 JAAR
Wilt u meer zekerheid? Bijvoorbeeld een garantie van 24 maanden. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Voor het 2e jaar betaalt u (met een maximum van 25.000 km) slechts € 495,-!

VERVANGEND VERVOER
De kans is klein, maar mocht binnen de garantietermijn een reparatie aan een ZES STERREN SELECTIE SUBARU noodSERVICE zijn, dan wordt er voor vervangend vervoer gezorgd.

GRATIS HULPVERLENING
Mocht u onverhoopt met uw auto in binnen- of buitenland stranden, dan is via één belletje gratis pechhulp* beschikbaar. Zonodig wordt vervangend vervoer geregeld.

KILOMETERZEKERHEID
Een ZES STERREN SELECTIE SUBARU heeft een door de Stichting Nationale Auto Pas (NAP) gegarandeerde kilometerstand. De auto heeft dus exact gereden wat er op de teller staat.

OMRUILGARANTIE
U heeft in het volste vertrouwen een keus gemaakt voor een ZES STERREN SELECTIE SUBARU. Mocht er een aantoonbare reden zijn, dan heeft u het recht op omruil binnen 14 dagen of 1000 kilometer na aankoop (vraag naar de voorwaarden).

GRATIS AFLEVERPAKKET
Een ZES STERREN SELECTIE SUBARU biedt heel veel rijplezier. Met het gratis afleveringspakket, bestaande uit een lifehammer, twee veiligheidshesjes, een gevarendriehoek en een ‘First Aid Kit’, wordt tevens een bijdrage geleverd aan uw veiligheid.

APK GOEDGEKEURD
Iedere ZES STERREN SELECTIE SUBARU heeft vlak voor aflevering een APK-keuring ondergaan en is dus ook van overheidswege (RDW) 100% verkeersveilig bevonden.

UITGEBREIDE CHECK-UP
Een ZES STERREN SELECTIE SUBARU is door in Subaru gespecialiseerde monteurs intensief geïnspecteerd op 85 vitale punten en is zodoende tiptop in orde bij aflevering.

INCLUSIEF SERVICEBEURT
Afhankelijk van de actuele kilometerstand wordt elke ZES STERREN SELECTIE SUBARU afgeleverd met een door de fabrikant voorgeschreven kleine of grote SERVICEbeurt.

VEILIGE BANDEN
Subaru hecht zeer aan uw verkeersveiligheid. Daarom zijn alle banden van een ZES STERREN SELECTIE SUBARU voorzien van de minimaal profieldikte.

Vraag bij ons naar details, voordelen en voorwaarden van een ZES STERREN SELECTIE SUBARU in Waalwijk.
* alleen geldig in het 1e jaar