Subaru – alle modellen

Subaru staat bekend om zijn onderscheidende techniek. Alle modellen zijn vierwielaangedreven, wat elke Subaru ook zeer geschikt maakt om een caravan of trailer te trekken. Neem een kijkje op deze site. En kom eens  langs in onze showroom. We informeren u graag.

Subaru Forester e-boxer 2021
alle Subaru modellen

Proefrit maken

U heeft interesse in een bepaald model auto? Kom eerst een proefrit maken. Het is de beste manier om kennis met een auto te maken. Past de auto bij uw wensen? Comfortabel op de snelweg ? Gemakkelijk in parkeren? Maak daarom van te voren een lijstje. En kom een proefrit maken !

SubaruForester_Sport_2021
kom een proefrit maken

Tuning voor Subaru

Broekauto is geen doorsnee autobedrijf. Met een jarenlange ervaring in de autosport hebben wij het hart op de juiste plaats zitten.
Zoals men wel zegt: “Er stroomt benzine door de aderen”.
We bieden u een uitgebreid assortiment accessoires/tuning parts voor uw Subaru.

tuning van uw Subaru

Boxer motor

Wat maakt  de BOXER motor uniek? Horizontaal geplaatste cilinders bieden een aantal voor Subaru belangrijke voordelen.  De lage plaatsing van de motor zorgt voor een zeer stabiele wegligging en de motor schuift bij een frontale aanrijding onder de inzittenden door.

Subaru boxer motor bij Broekauto Waalwijk
meer over Boxer motor

Eyesight

Een extra paar ogen op de weg en, indien nodig een extra voet op de rem. Eyesight biedt u extra veiligheid op de weg. Met Lane Keep en Adaptive Cruise Control komt u veilig thuis.

de Subaru is voorzien van EyeSight
meer weten over Eyesight

Subaru Mobiliteits Service

Koopt u bij ons een nieuwe Subaru dan krijgt u gratis de Subaru Mobiliteits Service, een service voor pechhulp. Voor een periode van 36 maanden na de eerste tenaamstelling krijgt u deze pechhulp voor heel Europa. Lees meer over de uitgebreide mogelijkheden.

subaru-mobiliteits-service
Subaru Mobiliteits Service