OCCASIONS

Subaru occasion
Image Slide 2
Occasions van Broekauto
Veilig. Betrouwbaar.
Shadow

Subaru Solterra – volledig elektrisch.

Subaru Solterra-2024

Subaru Crosstrek Hybrid

Subaru-Crosstrek-2024


Subaru staat bekend om zijn onderscheidende techniek. Alle modellen zijn vierwiel aangedreven, wat elke Subaru ook zeer geschikt maakt om een caravan of trailer te trekken. Neem een kijkje op deze site. En kom eens  langs in onze showroom. We informeren u graag.

Aan deze ( onze ) advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.
Wij zijn niet aansprakelijk voor ontbrekende opties en of fouten in de advertenties Ontdekt u toch een fout? Meld het ons.


Alle auto’s met nieuwe APK keuring*

Al onze occasions worden standaard aan u geleverd met een nieuwe APK keuring en uiteraard een afleverings- en controlebeurt.
Meer informatie vindt u op Broekauto Werkplaats

* Indien afgesproken bij aankoop.

Goede service

We vinden het belangrijk om goede service te verlenen aan al onze klanten en zijn blij met hun hoge waardering voor ons bedrijf.

Gratis bepaling inruilwaarde

Indien u overweegt om een andere auto te kopen en uw huidige auto hierop in te ruilen, kunt u gratis de inruilwaarde van uw huidige auto laten bepalen.

Meer informatie vindt u op
Inkoop en taxatie van uw Subaru


Bellen 0416-332054 kan natuurlijk ook.


Wees welkom en maak een proefrit

Andere merken occasions

We hebben voor u behalve een aantal jonge Subaru occasions en de hier boven getoonde auto’s nog een flink aantal occasions van uiteenlopende merken en diverse prijsklassen.
Vanwege de hoge omloopsnelheid van deze occasions plaatsen we niet alle auto’s op deze site. Maar  bezoek ons bedrijf als u op zoek bent naar een goede gebruikte auto voor een aantrekkelijke prijs.
Bent u op zoek naar een specifiek model? geef ons een zoekopdracht en wij vinden de juiste auto voor u. Neem contact met ons op voor verdere informatie.
Vraag naar Leon Reijnen, hij zal u graag adviseren.


BOVAG / Broekauto garantie*

Natuurlijk zorgen we ervoor dat uw auto zorgvuldig wordt nagekeken voor levering.
Het is voor ons erg belangrijk dat u uw tweedehands auto koopt in de best mogelijke staat.
Bij aankoop van uw gebruikte auto verlenen we dan ook voor minimaal 3 maanden de Broekauto garantie  à € 395 .*
Voor een Subaru uit het approved used programma  geldt zelfs de fabrieks- garantie nog.
Mocht in die periode op basis van de garantie toch een reparatie nodig zijn, dan zorgen we voor een passende oplossing voor mogelijke vervoersproblemen.

* Bovag / Broekauto garantie indien afgesproken bij aankoop.


Een uiterst betrouwbare approved used Subaru

Een approved used Subaru is een uitstekende optie voor degene die zoekt naar een betrouwbare, veilige en betaalbare gebruikte Subaru. Veiligheid en comfort staan bij Subaru immers voorop. Wist u dat Subaru’s een van de veiligste auto zijn.
Deze approved used  vindt u uitsluitend bij de Subaru 6 Sterren dealers zoals Broekauto Waalwijk en hiermee speelt u helemaal op zeker.
Uiteraard zijn deze gebruikte auto’s leverbaar met een goed servicepakket. Lees meer hierover op onze  Servicepagina.


Gratis pechhulp als u uw Subaru bij ons in onderhoud geeft

Wanneer u uw Subaru door ons als officieel Subaru 6 Sterren Dealer en Subaru Erkend Service Punt laat onderhouden kunt u de Subaru Mobiliteits Service – uw hulp voor pech onderweg- ieder jaar gratis verlengen met SMS Lifetime tot het 15e levensjaar van uw Subaru. Ongeacht het aantal kilometers maar onder voorbehoud dat uw Subaru laat onderhouden door Broekauto
Lees meer hierover op Subaru Mobiliteits Service, pechhulp voor onderweg


Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.