Subaru Mobiliteits Service – pechhulp in heel Europa

Pechhulp in heel Europa!

Zelfs de meest betrouwbare auto kan wel eens stil komen te staan. Maar voor pechhulp kunt u ook dan op Subaru rekenen. Met hulp van de Subaru Mobiliteits Service worden u, uw mede passagiers en de auto plus eventuele aanhanger zo snel als mogelijk weer op weg geholpen.
Snelle service, indien nodig een leenauto of overnachting in een hotel.

Pech onderweg?

Neem contact op met de alarmcentrale. Telefoonnummer

+31 20 851 2229

van de Subaru Mobiliteits Service. Houdt de volgende gegevens bij de hand:

  • Pasnummer;
  • Kentekenbewijs van de auto;
  • Telefoonnummer waarop u bereikbaar bent;
  • Plaats waar de auto zich bevindt.

Gratis Subaru Mobiliteits Service bij aankoop nieuwe Subaru

Bij iedere nieuwe Subaru die uw officiële Subaru 6 Sterren Broekauto aflevert, krijgt u gratis de Subaru Mobiliteits Service voor een periode van 36 maanden na de eerste tenaamstelling verstrekt. Als bewijs krijgt u een speciale pas.

SMS Lifetime

Wanneer u uw Subaru door de Subaru 6 Sterren Dealer of een Subaru Erkend Service Punt laat onderhouden* kunt u de Subaru Mobiliteits Service ieder jaar verlengen met SMS Lifetime ongeacht het aantal kilometers maar onder voorbehoud dat uw Subaru laat onderhouden door uw Subaru dealer.

*Vraag ons naar de voorwaarden.

Wat houdt de Subaru Mobiliteits Service in?

De Subaru Mobiliteits Service is geldig in Nederland en in veruit de meeste ander Europese landen. Indien de auto door een mechanisch defect of pech zijn weg niet kan vervolgen, kan de Subaru Mobiliteits Service worden ingeschakeld. Wanneer de uitgezonden hulpdienst de auto niet ter plaatse kan repareren, zorgen zij voor  vervoer van uw  voertuig en u en uw  inzittenden naar de dichtstbijzijnde Subaru dealer. Wanneer de reparatie niet snel kan worden uitgevoerd is er de keuze om een vervangende auto te nemen of, één of meerdere nachten in een hotel te verblijven met alle inzittenden.

Alarmcentrale

+31 20 851 2229

De voordelen voor u nog even op een rijtje:

  • Mocht uw Subaru onverhoopt stil staan, dan kunt u rekenen op de Subaru Mobiliteits Service;
  • Als uw Subaru wordt onderhouden door de officiële Subaru 6 Sterren dealer Broekauto kan de Subaru Mobiliteits Service jaarlijks verlengd ongeacht het aantal kilometers maar onder voorbehoud dat uw Subaru is onderhouden bij de Subaru dealer.
  • Met de Subaru Mobiliteits Service kunnen andere hulpdiensten overbodig worden en dat kan u een hoop geld besparen.