Subaru Approved Used bij Broekauto.

Een approved used Subaru is een uitstekende keuze als u een betrouwbare en betaalbare Subaru zoekt. U speelt daarbij helemaal op zeker voor een gebruikte Subaru. Want een approvedused Subaru van Broekauto is met uiterste zorg geselecteerd en voldoet aan een groot aantal criteria. Met deze exclusieve certificering wil Subaru de hoogstaande kwaliteit onderstrepen van deze Subaru’s. Staat het juiste type en kleur van uw keuze er niet bij ?

Neem contact op met ons wij hebben toegang tot meerdere Subaru approved used bij Broekauto, bel 0416-332054 of mail verkoop@broekauto.nl

Voordelen van een approved used Subaru,

De approved used Subaru van Broekauto biedt u naast betrouwbaarheid en betaalbaarheid ook een groot aantal andere voordelen:

Jonge Subaru de approved used.

  • Een ( zeer ) jonge Subaru met een beperkt aantal kilometers
  • Niet ouder dan 3 jaar
  • Een approved used Subaru heeft een door de Stichting Nationale Auto Pas (NAP) geregistreerde kilometerstand.

Uitgebreide check up

  • De Subaru krijgt een uitgebreide check up door onze gespecialiseerde monteurs. Zij inspecteren de auto op 85 vitale punten. Uw Subaru is zodoende tiptop in orde bij aflevering.
  • Voor aflevering zorgen we voor een APK-keuring (indien nodig ) en is  uw Subaru dus ook van overheidswege (RDW) 100% verkeersveilig bevonden.
  • Afhankelijk van de actuele kilometerstand wordt elke approved used   Subaru van Broekauto afgeleverd met een door de fabrikant voorgeschreven kleine of grote Servicebeurt.

Uitgebreide garanties

  • Mocht er onverhoopt binnen de garantietermijn een reparatie nodig zijn, dan zorgen wij voor vervangend vervoer
  • De mogelijkheid de garantie uit te breiden tot 2 jaar ( na fabrieks-    garantie ). Voor dit 2e jaar betaalt   u slechts € 595 (maximum van 25.000 km)

Gratis afleverpakket

Een APPROVED USED Subaru van Broekauto biedt heel veel rijplezier. Met het gratis afleveringspakket, bestaande uit een lifehammer, twee veiligheidshesjes, een gevarendriehoek en een ‘First Aid Kit’, wordt tevens een bijdrage geleverd aan uw veiligheid.

Vraag bij ons naar details, voordelen en voorwaarden van een Approved used in Waalwijk.