Service en Garantie voor uw Subaru

Speciaal voor Subaru’s met ervaring heeft Broekauto Waalwijk de Subaru SMART Service .Het is een vriendelijk geprijsde onderhoudsservice voor een Subaru van 6 jaar en ouder. Mét alle kwaliteit en service van de Subaru dealer. Met deze Service en Garantie bieden wij u een aangepast onderhoudsschema inclusief alle zekerheden. Kennis van de speciale Subaru technieken, de speciale gereedschappen, de laatste software en merkinformatie, wij hebben het allemaal in huis. Natuurlijk gebruiken we hiervoor originele onderdelen. En er is de mogelijkheid om gebruik te maken van alle speciale Subaru Services.

De Subaru SMART Service komt in twee varianten.

De basisvariant voorziet in een APK (1), nieuwe olie, een oliefilter, het vullen van de ruitensproeiervloeistof en een controle op 18 essentiële punten. U betaalt voor de Subaru SMART Service beurt slechts € 149,-(2).

U kunt ook kiezen voor de Subaru SMART Plus Service. Misschien maakt u veel kilometers  of wilt u gewoon maximale zekerheid. Natuurlijk krijgt u hierbij dezelfde basisservice als bij de Subaru SMART Service. Extra zijn de vervanging van het luchtfilter, extra controles en 1 jaar GRATIS SMS Lifetime (3), de pechhulp van Subaru . Uw prijs: € 265,-(2).

De details van de Services naast elkaar

Alle details over de inhoud van de beide service beurten kunt u vinden in de onderstaande tabel. Interesse?  Maak een afspraak en ervaar de voordelen van de Subaru dealer voor onderhoud aan uw Subaru.

Let op: het gaat hier om adviesprijzen.

Subaru Smart Service Prijzen

(1) Exclusief kosten voor roetmeting en/of viergastest en afmeldkosten.
(2) Toeslag op motoren met 6-cilinders of een turbo
(3) SMS Lifetime kan tot en met het 15de levensjaar van de auto verlengd worden.