Goed verzekerd met de Subaru 6 sterren polis. Bereken uw premie

Subaru 6 sterren polis

Iedereen hoopt voor altijd schadevrij te rijden, maar u kent vast het gezegde “een ongeluk zit in een klein hoekje”.  Mocht u  dat toch overkomen dan wilt u dit professioneel en deskundig laten herstellen. Vandaar dat de Subaru Zes Sterren Polis er voor zorgt dat uw auto bij schade door uw Subaru dealer hersteld wordt. Zo blijft uw auto in vertrouwde handen.

Kiest u  er voor  om uw auto goed te verzekeren? Bereken dan uw premie  met  onze keuzehulp . Natuurlijk kunt u voor meer informatie altijd bij uw dealer terecht.

Verzekeren via de Subaru Zes Sterren Polis, wat zijn de voordelen?

  • Uw Subaru dealer blijft uw aanspreekpunt, ook voor schadeherstel
  •  Reparatie met originele onderdelen
  •  De fabrieksgarantie blijft hierdoor behouden
  •  Scherpe tarieven met uitstekende voorwaarden

Bereken uw premie

Uw verzekeringspremie zelf berekenen?

Dat kan! Met de premiecalculator berekent u in een paar stappen uw premie. Met de keuzehulp kiest u de dekking die het beste bij u past.

De Subaru Zes Sterren Polis kent verschillende dekkingsvormen. Van een zeer uitgebreide Volledig Casco verzekering met 5 jaar nieuwwaarderegeling tot de basis WA verzekering.

Weet u al welke dekking uw voorkeur heeft, dan kunt u direct een keuze maken. En bent u benieuwd naar de polisvoorwaarden? Bekijk dan de voorwaarden voor de Subaru Zes Sterren polis.

Verzekeren van uw auto, wat is de dekking?

Wilt u in één oogopslag de dekkingsinformatie van Subaru Polis zien? Met de verzekeringskaarten ziet u duidelijk wat wel en niet onder de dekking van de verzekering valt. We hebben de volgende  verzekeringskaarten :