SUBARU SOLTERRA

Solterra van Subaru
Image Slide 2
Shadow

De Subaru Solterra bij Broekauto Waalwijk

De zon en de aarde. Sol en terra. Samen in de natuur. Samen in SOLTERRA, de volledig elektrische SUV. Een krachtige go-anywhere AWD, die bijdraagt aan een duurzame toekomst met praktisch en veilig rijplezier.

Milieuvriendelijke authentieke SUV

De SOLTERRA gebouwd als een authentieke SUV in een milieuvriendelijk pakket.

100% elektrische SUV met All Wheel Drive die kan worden gebruikt met dezelfde gemoedsrust zoals de bestaande Subaru SUV-modellen.  De SOLTERRA laadt op naar 80% binnen 30 minuten en heeft een maximaal rijbereik van 465 km (WLTP)

Nieuwe kleuren exclusief voor de Solterra

Harbor Mist Grey – Dark Blue Mica – Precious Metal – Emotional Red, allemaal prachtige kleuren .

Maar ook 18″ en 20″ velgen zijn beschikbaar voor een sportievere ervaring. Ontdek alle kleuren en mogelijkheden en bekijk de online brochure. Brochure bekijken →

Aerodynamica

De SOLTERRA heeft een geavanceerde aerodynamica. De dubbele achterklep spoilers helpen de luchtstroom te beheersen

Subaru Solterra spoilers

Subaru Solterra glazen dak

Een ruim interieur

De ruime SOLTERRA geeft iedereen, ook de passagiers op de achterbank, volop de ruimte, zodat u kunt genieten van de reis. Het panoramisch glazen dak geeft u dat extra heerlijke gevoel van ruimte.

Alle bediening binnen handbereik

De middenconsole is een zwevende console en is voorzien van alle gebruiksgemakken. Alle bedieningselementen zijn onder handbereik. Onder de console is een open ruimte voor heel veel opberggemak.

Subaru Solterra zwevende middenconsole

Subaru Solterra elektrische achterklep

Gemakkelijk laden en lossen met de Solterra

Als een echte Subaru is de Solterra uiteraard zeer praktisch en ruim. Samen met de elektrisch bedienbare achterklep is de laadruimte en de vlakke vloer zeer geschikt voor het gemakkelijk laden en lossen van grote voorwerpen.

We helpen U graag verder

klik voor meer informatie