De Subaru BRZ bij Broekauto Waalwijk

Een speciale persoonlijke voorkeur gaat bij ons, Broekauto Waalwijk, uit naar de Subaru BRZ . Want de BRZ is gemaakt om plezier te geven, altijd en overal. Deze pure sportauto voegt plezier aan elke dag toe. Een beetje genieten van het leven, wij houden er wel van.

Subaru BRZ een elegante uitstraling

De SUBARU BRZ heeft een elegante en stijlvolle uitstraling.  Zijn iconische vorm wordt prachtig aangevuld met mooie designaccenten en verbeteren de aerodynamische prestaties. Als eindresultaat heeft u een SUBARU BRZ die een lagere, bredere en elegantere uitstraling heeft, maar ook trouw blijft aan zijn oorspronkelijke design-DNA.

Voor de sportieve enthousiasteling

Iedere sportieve enthousiasteling voelt intuïtief aan dat alles in het interieur van de Subaru BRZ gericht is op een optimaal contact tussen bestuurder en auto. En natuurlijk op maximale controle. Hij heeft alles wat een pure sportwagen moet bieden: een laag zwaartepunt, een uiterst laag gewicht, een responsieve besturing en een bestuurdersgerichte cockpit.De auto beschikt over sportieve kuipzetels die een perfecte ondersteuning bieden..

Een uitgebreid beschermingssysteem voor uw veiligheid

We hebben de SUBARU BRZ uitgerust met een uitgebreid beschermingssysteem om te bewijzen dat uw veiligheid centraal stond bij het design. De Vehicle Stability Control houdt u op koers, terwijl u en uw passagiers omringd zijn door beschermende airbags en ringvormige, versterkte frames. Dit alles zorgt voor vertrouwen bij het rijden.

Subaru BRZ de perfecte sportwagen

Met het stuurwiel perfect binnen handbereik en de optimaal geplaatste versnellingspook met korte schakelwegen houd je jouw Subaru BRZ moeiteloos onder controle. Een nieuwe, bredere spoiler van lichtmetaal  verbetert de aerodynamische prestaties en vergroot de downforce voor meer controle en stabiliteit bij hogere snelheden. Kortom: de Subaru BRZ heeft alle ingrediënten die een pure sportwagen moet bieden: een laag zwaartepunt, een uiterst laag gewicht, een responsieve besturing en een bestuurdersgerichte cockpit.

We helpen u graag verder

klik voor meer informatie