De Subaru Forester bij Broekauto Waalwijk

Naar nieuwe plaatsen gaan. Nieuwe plaatsen ontdekken. U onderdompelen in nieuwe ervaringen. Dat is de essentie van avontuur, en tevens de inspiratie voor de Subaru Forester. Met zijn capaciteiten, staat de Forester klaar om u verder te brengen dan ooit. Dankzij de veiligheid die u en uw gezin beschermt en de veelzijdige mogelijkheden voor passagiers, kunt u uw avonturen delen met de mensen die u na aan het hart liggen.

De nieuwe Forester bij Broekauto

In de natuur moet u zich aanpassen om te overleven. De Forester vormt daarop geen uitzondering. Hij is doorontwikkeld en biedt hierdoor een nog betere rijervaring, uitstraling en kwaliteitsbeleving, zowel van binnen als van buiten.

Voel u thuis op de weg

Ontworpen met een actieve lifestyle in het achterhoofd is het nieuw vormgegeven interieur van de Forester een fantastische plek om uw avontuur te beginnen. Voor optimaal gebruiksgemak is elke voorziening van de Forester doordacht ontworpen en daar geplaatst waar u haar verwacht. De kwalitatief hoogwaardige materialen en het tijdloze design maken u het leven gemakkelijker en het rijden comfortabeler.

Ondersteuning bij alles wat u het liefste doet

De Forester staat altijd voor u klaar, of u nu op een lange vakantie gaat of spontaan een weekend weg wilt. De royale bagageruimte biedt plaats aan vier grote koffers of een uitgebreide outdooruitrusting. De elektrisch bedienbare achterklep, de ruimere portieropeningen en de lagere instapdrempels maken in- en uitladen van uw spullen makkelijker. En om langere spullen te kunnen vervoeren, kunt u de achterbank in twee delen (verhouding 60/40) neerklappen.

Veiligheid

Om u te helpen bij het voorkomen van aanrijdingen, en u te beschermen als deze niet voorkomen kunnen worden, is de Forester uitgerust met actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. De Forester is standaard uitgerust met Eyesight. Twee naast de binnenspiegel gemonteerde stereocamera’s kijken met u mee en grijpen in zodra er gevaar dreigt. Ook de Side View Monitor is nieuw; een naar voren gerichte camera in de rechterbuitenspiegel. Dankzij die camera kunt u op een scherm zien of er iets of iemand zich in zijn dode hoek bevindt en is strak langs de stoep parkeren geen enkel probleem. Voor beter zicht en overzicht zijn er ook nog de grootlichtassistent en een achteruitrijomgevingsradar.

We helpen u graag verder

klik voor meer informatie