De Subaru Forester bij Broekauto Waalwijk

Naar nieuwe plaatsen gaan. Nieuwe plaatsen ontdekken. U onderdompelen in nieuwe ervaringen. Dat is de essentie van avontuur, en tevens de inspiratie voor de Subaru Forester. Met zijn capaciteiten, staat de Forester klaar om u verder te brengen dan ooit. Dankzij de veiligheid die u en uw gezin beschermt en de veelzijdige mogelijkheden voor passagiers, kunt u uw avonturen delen met de mensen die u na aan het hart liggen.

De nieuwe Forester bij Broekauto

In de natuur moet u zich aanpassen om te overleven. De Forester vormt daarop geen uitzondering. Hij is doorontwikkeld en biedt hierdoor een nog betere rijervaring, uitstraling en kwaliteitsbeleving, zowel van binnen als van buiten.

Voel u thuis op de weg

Ontworpen met een actieve lifestyle in het achterhoofd is het nieuw vormgegeven interieur van de Forester een fantastische plek om uw avontuur te beginnen. Voor optimaal gebruiksgemak is elke voorziening van de Forester doordacht ontworpen en daar geplaatst waar u haar verwacht. De kwalitatief hoogwaardige materialen en het tijdloze design maken u het leven gemakkelijker en het rijden comfortabeler.

Ondersteuning bij alles wat u het liefste doet

De Forester staat altijd voor u klaar, of u nu op een lange vakantie gaat of spontaan een weekend weg wilt. De royale bagageruimte biedt plaats aan vier grote koffers of een uitgebreide outdooruitrusting. De elektrisch bedienbare achterklep, de ruimere portieropeningen en de lagere instapdrempels maken in- en uitladen van uw spullen makkelijker. En om langere spullen te kunnen vervoeren, kunt u de achterbank in twee delen (verhouding 60/40) neerklappen.

Veiligheid

Om u te helpen bij het voorkomen van aanrijdingen, en u te beschermen als deze niet voorkomen kunnen worden, is de Forester uitgerust met actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen. De Forester is standaard uitgerust met Eyesight. Twee naast de binnenspiegel gemonteerde stereocamera’s kijken met u mee en grijpen in zodra er gevaar dreigt. Ook de Side View Monitor is nieuw; een naar voren gerichte camera in de rechterbuitenspiegel. Dankzij die camera kunt u op een scherm zien of er iets of iemand zich in zijn dode hoek bevindt en is strak langs de stoep parkeren geen enkel probleem. Voor beter zicht en overzicht zijn er ook nog de grootlichtassistent en een achteruitrijomgevingsradar.

Hybrid, the Subaru way!

De nieuwe Forester e-BOXER, de volledige nieuwe en vijfde generatie van Subaru’s alleskunner staat nu de showroom. Tijd dus voor de Forester met hybridetechniek. Hij is zuiniger en veiliger dan ooit. Om met dat eerste te beginnen: dankzij een compact accupakket (maar liefst 8 jaar garantie) dat door de benzinemotor wordt opgeladen, heeft de e-BOXER een tot 11% lager verbruik dan de auto die hij opvolgt. De nieuwe Forester kan zelfs volledig elektrisch rijden, bijvoorbeeld in een woonwijk of in de stad. En dat zonder dat de bestuurder met een laadkabel hoeft te slepen, de accu wordt door de motor opgeladen.

Forester: Best in class

De nieuwe Forester is naast zuinig ook uitermate veilig. De inmiddels bekende voorzieningen als permanente vierwielaandrijving en EyeSight zijn standaard, hetgeen ook geldt voor een automatische transmissie en tal van veiligheidssystemen. Zo houdt Driver Monitoring System de bestuurder in de gaten om te waarschuwen als deze te veel is afgeleid of in slaap dreigt te vallen. En Rear Seat Reminder geeft een melding als een kind wordt vergeten op de achterbank. De Subaru Forester e-BOXER is uitgeroepen tot ‘Best in Class 2019’ in de categorie ‘Small Off-Road/MPV’, een prijs die wordt toegekend aan het best presterende model in zijn klasse in het Europese veiligheidsonderzoek van nieuwe auto’s (Euro NCAP) 2019.

We helpen u graag verder

klik voor meer informatie