De Subaru Outback bij Broekauto Waalwijk

Start uw avonturen en ga vol vertrouwen uw reislust tegemoet. De elegant vormgegeven Outback vertegenwoordigt alles waar Subaru voor staat: stoere go-anywhere-capaciteiten, veelzijdigheid om elke actieve levensstijl te verrijken, en veiligheid waarop u kunt rekenen. Kortom, alles wat u helpt comfortabel en met gemoedsrust uw bestemming te bereiken.

Een riante laadruimte

 

De Outback beschikt over een riante laadruimte die is uitgerust met slimme zaken zoals een 60/40 neerklapbare achterbank voor een nog groter laadvermogen. Daarnaast beschikken de Premium uitvoeringen over een elektrische achterklep met geheugen zodat u makkelijk zaken in en uit kan laden. Zo kunt u met de Outback al het mogelijke uit het leven halen.

Technologie die u bijstaat bij het avontuur

Het doordachte design en de technologie van de Outback zorgen voor optimaal gebruiksgemak. Een centraal touchscreen en een in het instrumentenpaneel geplaatst LCD geven u toegang tot alle functies. Het audiosysteem met twaalf Harman/Kardon luidsprekers of een standaardaudio met 6 luidsprekers zorgt voor een optimale geluidsbeleving . Daar komt nog bij dat het infotainmentsysteem compatibel is met smartphones, zodat u gemakkelijk verbonden kunt blijven.Geniet ervan, iedere dag weer.

Outback voor alle weersomstandigheden

De Outback is uiterst veelzijdig. De Symmetrical All-Wheel-Drive staat garant voor buitengewoon veel grip bij sneeuw, regen of slechte wegen. Dankzij de X-MODE met Hill Descent Control kunt u moeilijke rijsituaties met meer zelfvertrouwen en onverstoorbaarheid de baas.

Unieke driver assist technology

De outback beschikt over EyeSight. Net als een tweede paar ogen op de weg vóór de auto maakt EyeSight gebruik van twee stereocamera’s die driedimensionale kleurenbeelden vastleggen met een buitengewone beeldherkenning. Door de beelden van beide camera’s te gebruiken om nauwkeurig de vorm, de snelheid en de afstand te bepalen, kan de Eyesight  auto’s, motorfietsen, fietsen en voetgangers detecteren. Bij het signaleren van potentieel gevaar geeft het systeem een waarschuwing aan  de bestuurder en zal wanneer nodig afremmen, om te helpen een aanrijding te voorkomen. Dankzij veiligheidsmaatregelen als deze ontlast EyeSight de bestuurder en zal uw gevoel van veiligheid groter zijn.

We helpen u graag verder

klik voor meer informatie