De Subaru XV bij Broekauto Waalwijk

De SUBARU XV , stijlvol en robuust. Of het nu gaat om een avondje uit in de stad of geheel ongepland een weekendje weg in de natuur, de SUBARU XV helpt u om al uw wensen in stijl en comfort te vervullen.

Veel rijplezier met de Subaru XV

De SUBARU XV is brengt enerzijds vertrouwen achter het stuur door middel van de hoge zitpositie en de uitmuntende zichtbaarheid. Anderzijds kan ruw terrein overwonnen worden dankzij het Symmetrical All-Wheel Drive en de grote bodemvrijheid. Door toevoeging van X-MODE genereert de Subaru XV meer rijplezier dan ooit

Comfortabel en ruim: de Subaru XV

Het sportieve en verfijnde design van de Subaru XV zullen u meteen opvallen: Ruim en comfortabel. Het profiel van de zetels zorgt voor een comfortabele beleving voor u en al uw passagiers, zelfs tijdens lange ritten.

Raadpleeg Lonely Planet, mooie fietsroutes, de weersverwachting aan zee, want u zal ze nodig hebben. De Subaru XV nodigt uit tot reizen en heeft een prachtig ruime  kofferruimte, zodat u al uw benodigdheden gemakkelijk kunt inladen.

Van touchscreen tot navigatie en audio

Uitgerust met een volledig vernieuwd infotainmentsysteem dat u verbonden maakt waar u ook heen gaat.Een centraal 8-inch touchscreen biedt toegang tot de navigatie en audio. Tegelijkertijd informeert een multifunctioneel display de bestuurder over de belangrijkste voertuigstatistieken. Kortom, de nieuwste snufjes houden u prima op de hoogte. U verbonden voelen en alles onder controle hebben –een fijn gevoel in uw Subaru XV.

Zowel in de stad als daarbuiten

De Subaru XV heeft een verfijnd interieur en sportief design. Hierdoor kunt u genieten in de stad, maar ook daarbuiten. Door de comfortabele zetels zijn zelfs lange ritten geen probleem.

Hybrid, the Subaru way!

 De compleet nieuwe Subaru Forester & Subaru XV zijn de eerste twee modellen die zijn uitgerust met e-BOXER technologie. Deze nieuwe aandrijflijn combineert elektrische motorondersteuning met twee vertrouwde Subaru-technologie: een boxermotor en Symmetrical AWD vierwielaandrijving. Onderdeel van de Subaru e-BOXER-aandrijflijn is een Lineartronic transmissie met een geïntegreerde elektromotor. Deze is verbonden met een krachtig Lithium-ion accupakket, een DC/DC-omvormer en een inverter.

Subaru Global Platform (SGP)

 De Subaru XV staat op het nieuwe Subaru Global Platform (SGP) dat synoniem is met toonaangevende botsveiligheid, superieure actieve veiligheidssystemen en vooruitstrevende rijeigenschappen en comfort. Dankzij de toepassing van het SGP zijn de stijfheid van de carrosserie en het chassis sterk toegenomen. De frontale laterale torsiestijfheid groeide met +90%, de torsiestijfheid met +70%, de stijfheid van de voorwielophanging met 70%, en de stijfheid van het achterste subframe met +100%. Ten opzichte van de huidige modellen is de botsenergieabsorptie verbeterd met 40%.

We helpen u graag verder

klik voor meer informatie