Tuning

Tuning parts voor uw Subaru bij Scoobysport - Broekauto
scoobysport 011
Shadow

Ons eigen merk voor tuning van uw Subaru

Ons eigen merk ScoobySport biedt u  een uitgebreid assortiment accessoires en tuning parts om uw Subaru volledig naar uw smaak aan te passen. Optisch en  motorisch hebben we een uitgebreid aanbod voor u.

Deze onderdelen hebben we uitgebreid getest, op onze Scoobysport Impreza Gt en ook op de Formule Subaru 2.0. We zijn daarmee zelf regelmatig op het circuit te vinden.

In onze showroom vindt u naast de actuele Subaru modellen ook het complete ScoobySport assortiment. De artikelen zijn overzichtelijk gepresenteerd en onze medewerkers kunnen deze voor u monteren in onze ruime werkplaats. Met ons eigen merk voor Subaru tuning, kunnen we u een voordelige aanbieding maken.

Professioneel advies voor de beste tuning parts en onderdelen krijgt u van Leon Reijnen. Hij racet zelf meer dan 34 jaar en heeft hierdoor veel ervaring opgedaan. Door zijn jarenlange (meer dan 22 jaar ) ervaring met het merk Subaru weet hij exact wat ScoobySport voor u kan betekenen.

Verhogen van het motorvermogen

De ontwikkeling van autotechniek heeft in de laatste jaren zeker niet stil gestaan. Tegenwoordig heeft iedere auto een computer aan boord, en is een remap de meest populaire vorm van tuning geworden. Het is een  vrij veilige manier om het motorvermogen te verhogen die ScoobySport voor u verzorgt en is zeer eenvoudig uit te voeren.

Nadeel is wel dat de limiet van de aanwezige techniek de winst beperkt. Wil je meer betrouwbaar vermogen uit de motor halen, dan ben je aangewezen op technische tuning. Lees meer hierover op Motorische Subaru tuning by Scoobysport

motor Subaru